Parfum d’été

Fietsend door Engeland, verbleef ik afgelopen donderdagnacht bij vrienden in Londen. ‘s Ochtends waren mijn oude fietsschoenen zoek, totdat het mijn gastvrouw opviel dat haar kinderen en die van de buren zich rot zaten te lachen in de tuin. Wij gingen naar buiten, net op tijd om de oudste te horen roepen: “Nee, nu ben jij aan de beurt. Ik heb ze al twee keer geroken.”

Similar posts

 • Klantenbezoek
  Mijn eerste klant vanochtend was een erg leuke dame van middelbare leeftijd die heeft besloten als chique helderzienster verder te gaan.
 • Roekoe de manpoes
  Serra del Grau tussen Ponts en
 • Haussefeestje?
  De bouw in
 • Ah! viva la espana
  Een fijn voorbeeld van het Nederspaans in het Geheugen van Nederland: ‘k Ben een onverschwartze Espagnolos Kijk naar mijn bolos, als roet zoo
 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *