virtueel ramptoerisme

Unabomber's cabinDe eerste aan mij bekende commerciële afbeelding van ingestorte gebouwen toont de gevolgen van de aardbeving te Pompeii in het jaar 62. Zover ik weet zijn er geen eigentijdse plaatjes van onze laatste aardbeving, die in 1428 de stad van Ripoll verwoestte – hier begint de leunstoel rampindustrie eigenlijk pas met de verovering van Barcelona in 1714. Allemaal goed ingeburgerd, dus, doch weet ik niet wat ik hiermee moet.

Similar posts

 • Concert van Polifònica Industrial
  Vandaag (zaterdag 2003/05/17) gaan we zingen. Je moet om 19:30 te Alí Bei/Sicília zijn en het is gratis! Hierbij een MP3
 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.
 • Dr Andreu en z’n toverpillen
  Een man loopt de apotheek binnen en zegt dat z’n keel zeer doet. Zegt de apotheker: “Ik heb wat pillen van
 • Bestelkunst
  Gesprek tussen de gemeente Barcelona en Antoni Tàpies, kunstenaar: DAG SPREEK IK MET MENEER TÀPIES Ben ik. KIJK MENEER TÀPIES VOLGEND JAAR HEBBEN WIJ
 • Jacobus verovert in onregelmatige afleveringen
  “Eh?! Duh Moâhse koning gaat onze Jaume in zèn reit nemen?!”


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *