Pobre Franco…

croc.jpgEl Generalissimo es moriria altra vegada d’enveja si sabés això. El International Herald Tribune divulga que el ministeri de turisme cambodjà va a canviar la fortalesa final del Khmer Roig en un parc d’atraccions temàtic:

Els guies turístics seran seleccionats entre els ex-membres del règim genocida que actualment no estan esperant judici per crims contra la humanitat… “Només els Khmer Roigs saben de debò com era viure amb Pol Pot i Ta Mok,” va dir Thong Khon, secretaria d’estat de turisme de Cambodja. “Poden contar la història veritable del règim genocida i com funcionaven les coses per dintre.”

[…]

“Pol Pot era un bon home i l’única gent matada durant el temps del Khmer Roig eren espies vietnamites,” va dir Kim Syon, director del centre de salut de Anglong Veng i fill d’un alt capdavanter del Khmer Roig. “En els pròxims 10 anys la gent començarà a veure el resultat positiu del que va fer Pol Pot.”

I ara el refugi de Hitler?

Compra A Cambodian Prison Portrait. One Year in the Khmer Rouge’s S-21 de Vann Nath: Trepitjada de cocodril: Crocodile Specialist Group Newsletter de la Species Survival Commission, IUCN – World Conservation Union.

Similar posts

 • espies!
  La notícia en la International Herald Tribune (via Prandial Post) de que el FBI estigui buscant a gent equipada d’almanacs no
 • arbre de merda
  La BBC divulga que prop de Irkutsk (Sibèria) s’estan tractant els arbres amb una substància que olora malament en cases calentes
 • Vicis nacionals
  Karel Capek (1890-1938), inventor de la paraula robot, va passar alguns mesos a Holanda en el any 1931. Primer va dibuixar
 • Abús de l’alcohol
  En la nit de 16 de desembre de 1773, uns rebels americans (incloent Samuel Adams) van descarregar 342 caixes de te
 • premi darwin?
  Ets president d’una regió quasi-independitzada. Sospites que el compte de les teves exèquies ja ha estat pagat per la mare pàtria.


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *