Moralitat entre pallassos

Perquè no podria trobar cap altre treball, treballava fa molts anys de tant en tant com a clown. No m’agradava. Això és el codi ètic de la Familia de Clowns de Ronnie Johnson (Carson City, Nevada):

  1. Mantindré de bon gust el meu funcionament i comportament mentre estigui en vestit i maquillatge. Recordaré sempre que he estat admès com membre del club pallasso per a proporcionar diversió còmica i innocenta a uns altres, principalment a nens. Recordaré que un bon pallasso entretingui uns altres rient de si mateix(a) i no a costa o de la vergonya d’uns altres.
  2. Aprendré aplicar maquillatge d’una manera professional. Proporcionaré el meu propi vestit. Utilitzaré la meva actuació … per a la diversió d’uns altres i no en benefici propi o per a publicitat nacional a l’actuar per al Club Nacional o per als shows Alley. Intentaré sempre seguir sent anònim(a) mentre en maquillatge i vestit de pallasso, encara que pugui haver circumstàncies quan no és raonablement possible fer això.
  3. No beuré cap beguda alcohòlica abans de cap actuació de pallasso. Abstindré de beure begudes alcohòliques i de fumar mentre estigui en maquillatge i vestit de pallasso. Em comportaré com a cavaller/dama, ni molestant ni interferint a altres actes, espectacles, espectadors, o individus.
  4. Llevaré el meu maquillatge i canviaré i em posaré la meva roba normal com més aviat millor després de la meva actuació, perquè no pugui estar relacionat/da amb cap incident, que podria ser perjudicial per al bon nom del món pallasso. Em comportaré sempre com a cavaller/dama.
  5. Mentre que sortint en maquillatge i vestit, realitzaré les instruccions del director o de substituts nomenats per ell. M’atindré a totes les regles del espectacle sense queixa pública.
  6. Faré el millor que pugui per a mantenir els millors estàndards de pallasso de maquillatge, vestuari, accessoris, i comèdia.
  7. Sortiré en tants espectacles de pallasso com puc.

Similar posts


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *