De grote catalaanse openbaar vervoerloterij

Drie manieren om te verliezen:

 1. De databronnen zijn vervuild of de integratie klopt niet: denk even na over het eerste voorbeeld op het (klikbare) plaatje.
 2. De tijden kloppen wel maar vandaag niet: zie voorbeeld 2. Niemand in el Papiol weet waarom de trein pauzeert buiten het station gedurende twee eenzame weken in september. Met de maanstanden heeft het niets te maken, met de tijdelijke sluiting van het station in 1978 misschien wel.
 3. De vervoerders geven verschillende veranderingen door aan verschillende mensen. Je komt aan in een dorp na de hele dag door de bergen te hebben gelopen. Twee Marokkaanse tomatenplukkers: Rustig aan, de bus gaat pas over 20 minuten. 100 meter verder, drie oude dames met hondjes: Snel, snel, die gaat zo vertrekken! Klein meisje met ijsje naast bushalte: Nee, je bent een half uur te laat. IJsjesverkoper in kioskje naast bushalte: Er is helemaal geen bus vanavond, ik wil terug naar Sevilla.

Similar posts

 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.
 • Licht aan, niemand thuis
  Pyongyang heeft tien auto’s geproduceerd … en hier is de video. Kim Jong Il laat zijn fansite beheren door Alejandro Cao de
 • Fietsen in Barcelona
  … is een riskante onderneming. Ik werd twee keer aangereden binnen mijn eerste paar maanden hier, eerst door een kleine boze
 • Haaienbotten
  iMacs krijgen hun kleur en blijven het goed doen omdat – net als Jan Heintze – ze van jongsaf worden gedwongen
 • Klantenbezoek
  Mijn eerste klant vanochtend was een erg leuke dame van middelbare leeftijd die heeft besloten als chique helderzienster verder te gaan.


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *