Concert van Polifònica Industrial

Vandaag (zaterdag 2003/05/17) gaan we zingen. Je moet om 19:30 te Alí Bei/Sicília zijn en het is gratis! Hierbij een MP3 van een opname van Signore delle cime aka Señora de la chimenea. We zoeken nog een paar tenoren…

Update

Als je hier zingt, zijn de eerste vijf rijen altijd bezet door oude dames op hun zondagsbest. Als laatste nummer gisteren zongen wij een erg romantische habanera, La Reina del Placer, en ik nodigde een oma uit de eerste rij om plaats te nemen op het podium, zodat onze bassen haar toe konden zingen. Nee, dat wilde ze niet, maar haar beide vriendinnen wel. Afijn, na afloop zag ik haar huilend weglopen. Ik haastte er achter aan en vroeg wat er aan de hand was. “Weet je,” snikte ze, “ik wilde het heel graag, maar ik mag me niet zo en plein publique vertonen, want mijn man zit in de politiek.” Wij proberen nu achter te komen waar ze woont, zodat wij aanstaande zondag onder haar balkon kunnen gaan zingen.

Similar posts

 • Hagedis 1, moi 0
  Jullie hebben mij niet geholpen en het beest heeft z’n lekkere lijffie op een erg ongeschikt moment laten zien. Ipv met
 • Reptielen
  Ik heb dus sinds kort een camera, maar mijn reacties zijn nog traag. Hiernaast is mijn eerste een beetje geslaagde Algerijnse
 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.
 • Bierdrinken in China
  Onderzoek van Kirin in Japan Today toont aan dat China in 2002 met 235,8 miljoen hectoliters ‘s werelds grootste brouwer
 • Haussefeestje?
  De bouw in


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *