Colomes de la mort

Segons fonts prop de la Guàrdia Civil d’Albacete, era ben sabut des de fa molt que quan no podia dormir Antonio Peñafiel, el subjecte de les notícies tràgiques d’ahir, tenia costum de disparar a les colomes des de la seva habitació en la caserna a Valdemoro on treballava. El que no entenc (si això és veritat) és com podia sobreviure tant temps, i perquè Izquierda Unida (IU) li donava suport (1, 2).

Similar posts

Published
Last updated 18/06/2003

This post pre-dates my organ-grinding days, and may be imported from elsewhere.

Albacete (36): Albacete [Spanish pronunciation: [alβaˈθete]] is a city and municipality in the Spanish autonomous community of Castilla-La Mancha, and capital of the province of Albacete.

Castile-La Mancha (36):

Kaleboel (4307):

Natural history (512): Natural history is the research and study of organisms including animals, fungi and plants in their environment, leaning more towards observational than experimental methods of study.


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *