Els perruquers de Saint Tropez

Rupert Everett, The hairdressers of St Tropez, 1995:

Préssec Plaer està surant al mar, duent el seu fet-a-la-mesura tot-en-un body elàstic que la protegeix contra el sol. Son les deu del matí i, mentre sura aquí i allà, els insolents apuntant fora del mar com dos grans volcans, canta un amanyac vietnamit en una temptativa d’harmonitzar-se amb aquest ambient sa i natural. Cap amunt en una ona – ‘Nang waaayang yo‘ (És l’estació en què les donzelles entren als camps i agafen coriandre) i cap a baix en altra – ‘Koyoko daaawanabe‘ (però guardi’s d’ella que no lligui correctament els cordons de les seves sabates).

Saluda més endavant Tatie Renée, avui malenconiosa i calcigada en un sarong turquès a to amb unes florejades arracades de dispersió, i un emplastro enorme al seu coll i muscle. La Préssec besa la vella gossa en ambdues galtes arenades.

Tiens!‘ diu la Renée, mirant l’au garçon de la Préssec. ‘Ah, mais ça,‘ sospira, grapejant el pèl de la Préssec amb mans carregades d’anells, ‘c’est sublime, c’est geniale, le plus belle.

Similar posts


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *