Reisje langs het Rutbeek

Enschede a/ zee heeft een reisbedrijf ontdekt, Kasbah.com, dat strandvakanties in Enschede verkoopt. De wateroverlast was behoorlijk toen de gletsjers zo’n 10.000 jaar geleden uit Twente vertrokken, maar geologen wisten tot heden niet dat Enschede toen ook al zo goed voorzien was van logeergelegenheid.

Similar posts

Published
Last updated 29/07/2019

This post pre-dates my organ-grinding days, and may be imported from elsewhere.

Enschede (15): Enschede, West Frisian: Ynskedee), also known as Eanske [ˈɛːnskə] in the local dialect of Twents, is a municipality and a city in the eastern Netherlands in the province of Overijssel and in the Twente region.

Kaleboel (4307):

Netherlands (76):

Twente (27): Twente is a non-administrative region in the eastern Netherlands.


Comments

  1. ik moet plaatjes hebben van de rutbeek
    we houden onze werkstuk daarover
    a.u.b. stuur mij plaatjes

Your email address will not be published. Required fields are marked *