Flashmob: vervolg

Geen neo-Nazis, helaas, tenzij de twee dronken Italianen (?) die meededen met de Columbus-groet iets te verbergen hadden. Hier lopen de vier deelnemers om het standbeeld heen, gevolgd door minstens vier camera’s, terwijl de stadspolitie een mooie vrouw ernaast in de gaten houdt.

Similar posts

 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.
 • Flashmob
  Programa: 18.00: aanwezig zijn bij het standbeeld van Columbus 18.03: wijs met je vinger in dezelfde richting als Columbus 18.05: loop twee keer om
 • Ambtenaren
  De politie in Barcelona doet alleen wat tegen mensen die niet stinken, zich vreedzaam gedragen, en vooral geen problemen willen krijgen.
 • Jacobus verovert in onregelmatige afleveringen
  “Eh?! Duh Moâhse koning gaat onze Jaume in zèn reit nemen?!”
 • Waarvandaan?
  Hier worden de ernstige jonge mannenparen (ik heb het dus niet over Sitges) die door de straten lopen noch uitgelachen noch


Comments

 1. Dat ze niet allemaal dezelfde kant op wijzen, is nog tot daar aan toe. Dat doen de standbeelden tenslotte ook niet. Welke kant wijst Il Signore Colombo, zo node gemist op deze foto, zelf trouwens op?
  Maar wel een teleurstellende opkomst, ondanks die ene mooie vrouw. Te weinig reclame?
  Misschien dat de dame op de voorgrond, met het mooie haar, haar schroom overwint en oversteekt. Hoewel ik dat die dronken Italianen weer niet gun.

Your email address will not be published.