zonder enige luxe

Aldi España kondigde gisteren de opening van 20 nieuwe supermarkten in Catalunya aan. Ook u kunt hiervan profiteren – als u tenminste over een oud fabrieksterrein beschikt. Ze hebben al een paar winkels in Catalunya en een goede discounter is hier echt welkom, maar wat wij nu ook nodig hebben is, zoals mijn oma zegt, een wat betere keten. Met economische groei zoals u in Nederland alleen uit de geschiedenisboeken kent en een publiek dat steeds bewuster wordt van hoe het elders kan, wordt het tijd om ons te verlossen van de betrekkelijk hoge prijzen en vaak verschrijkkelijke kwaliteit en dienstverlening van el Corte Inglés. Carrefour is er al in de mall in de schaduw van de nieuwe Agbar toren in les Glòries en toenemende consolidatie onder de kleintjes zal een keer iets opleveren, maar ik wil het nu. In mijn buurt. Vanochtend. Want de koffie is op, en de Braziliaanse houtkool die Superserveis (nee, geen website) verkoopt maakt de kat bang.

Similar posts

 • Nimm naobers kind…
  …so weet du, wat du finnt, zo luidt een Munsters spreekwoord.
 • Heilige plant, heilige berg
  “En de berg, een diefachtige kat, zet haar zure agave overeind”, schrijft Lorca in zijn Romance Sonámbulo. Elders wordt het een
 • taalpolitiek
  Geen van de zes belangrijke partijen in de regionale verkiezingen volgende week zondag heeft een functionele website in het Spaans, zegt
 • oververhit
  De postbode te Liencres (Santander) is overleden aan een zonnesteek, maar de bejaarden hier sterven als muggen. Eergisteren werden er 118
 • hondenlul
  Gisteren tijdens een wandeling kocht ik een Pirulo, een veelkleurig ijsje dat ik erg lekker vind. (Volgens mij hebben ze de


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *