El camell (i): busco cantants

Si tu també vols cantar com un(a) camell(a), contacta’m.

Sóc director de la coral de l’Escola de Treball. Del nostre web (gairebé acabat):

Som una coral diferent, per composició i continguts. Amb membres de les procedències més dispars (des de Corea del Sud a Gran Bretanya, passant per Palència o Solsona) el nostre propòsit és el de trencar amb els cànons clàssics de les corals, fer del cant no només una activitat artística, sinó dotar-lo d’emoció, ironia i humor. El nostre repertori abasta estils tan variats com el cant renaixentista, les havaneres, els tangos o les melodies angleses dels anys 40. Com menys, curiós, en el millor dels casos, inimitable, bizarro, encantador.
Això és un cànon que cantem per a escalfar-nos la veu:
camell.png
Si tu també vols cantar com un(a) camell(a), contacta’m.

Similar posts


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *