espies!

La notícia en la International Herald Tribune (via Prandial Post) de que el FBI estigui buscant a gent equipada d’almanacs no ha de sorprendre’ns: segons William B Breuer en The Spy Who Spent the War in Bed And Other Bizarre Tales from World War II, els espies nazis als EUA utilitzaven fonts similars per a proporcionar informació a Berlin en els 40, incloent un mapa de mes que 50 cursos de golf a Long Island per a ús com a pistes d’aterratge pels invasors. Això no tindria raó per als espies turcs a Grècia: els mapes militars grecs contenen tants errors que és més perillós utilitzar-los que no.

Similar posts

 • Pobre Franco…

  croc.jpgEl Generalissimo es moriria altra vegada d’enveja si sabés això. El International Herald Tribune divulga que el ministeri de turisme cambodjà va a canviar la fortalesa final del Khmer Roig en un parc d’atraccions temàtic:

  Els guies turístics seran seleccionats entre els ex-membres del règim genocida que actualment no estan esperant judici per crims contra la

 • moralitat entre pallassos

  Perquè no podria trobar cap altre treball, treballava fa molts anys de tant en tant com a clown. No m’agradava. Això és el codi ètic de la Familia de Clowns de Ronnie Johnson (Carson City, Nevada):

 • idioma del imperio

  A widely-ranging post by Iggy on Blogalization analyses the bizarre request by epinions to a hapless user to rewrite “unhelpful” Spanish-language posts in English. I hope that I will have moved on before someone tells me to redo all of this in Mandarin.

 • packaging

  Either condoms have suddenly become hideously expensive or there’s a missing link when The Guardian says that “British teenagers are better off … than ever before” while the BBC says they’re using crisp packets because they can’t afford the real thing. The solution is obvious – sell crisps wrapped in condoms – and the title of SSL


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *