‘k Ben niet bang

Dezelfde lui die zaten te zeiken over mijn muzikale smaak zijn weer bezig. Nu zou het onverantwoord zijn om ‘s nachts door tarantulagebied te wandelen met 15 Zweedse studentes. Wat een onzin.

 1. In zijn 1976 proefschrift, Dodendans: arachnia, Eurodisco en bierdrinken, werd door F Vollenbroek overtuigend getoond dat 93,4% van volwassen tarantula’s behoorlijk tot zeer zenuwachtig worden van Abba. Daarna drinken ze hun glaasje leeg en nemen ze een taxi naar huis.
 2. Tarantula’s zijn echt veel kleiner dan Zweedse meisjes. Al leg je 2.3 miljoen tarantula’s achter elkaar, heb je nog onvoldoende om in 24 uur het volledige oeuvre van Shakespeare in het Swahili zoals gesproken ten zuiden van Kisimkasi voor te lezen.
 3. Volgens Nuñez (Patogenesia de la Tarentula Hispanica), heeft de beet van Lycosa tarentula “extreme sexuele verlangens” en “wellustigheid leidende bijna tot krankzinnigheid” tot gevolg. Dan ga je dood.

Niks aan de hand, dus. Als de critici zich voortaan niet stilhouden, zal ik ophouden de lieve liberaal te spelen. Voor hen zal een vernietigende titel bedacht worden. Daar zullen ze spijt van krijgen.

Similar posts

 • Here’s looking at you, lunch
  I think it’s actually a slow worm, but here’s Thomas Decker’s Honest whore anyway: Lord Hippolito. Scarce can I read the stories
 • Hagedis 1, moi 0
  Jullie hebben mij niet geholpen en het beest heeft z’n lekkere lijffie op een erg ongeschikt moment laten zien. Ipv met
 • Reptielen
  Ik heb dus sinds kort een camera, maar mijn reacties zijn nog traag. Hiernaast is mijn eerste een beetje geslaagde Algerijnse
 • Sommige van mijn beste vrienden…
  John Chappell heeft een goede polemiek (2003/06/09) over de uitspraken van een van de kandidatvoorzitters van Barça. Meneer Llauradó heeft de
 • Haaienbotten
  iMacs krijgen hun kleur en blijven het goed doen omdat – net als Jan Heintze – ze van jongsaf worden gedwongen


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *