Waarvandaan?

Hier worden de ernstige jonge mannenparen (ik heb het dus niet over Sitges) die door de straten lopen noch uitgelachen noch bedreigd, alleen helemaal genegeerd.

Eerst dacht ik dat hun beoogde slachtoffers geen zin hadden in weer zo’n stelletje engerds – velen hadden een allesbehalve prettige relatie met de Katholieke Kerk onder Franco.

Nu geloof ik dat, voor een publiek met een goede kennis van horror, hun kledij gewoon te duidelijk afgeleid is van Don Siegels kijk op een andere generatie van zielenjagers.

Foto van mormonen van de Filippijnse site, Ang Dating Daan, die iets te maken heeft met de Kerk van Eli en Danny, die een grondige hekel hebben aan de huns inziens perverse en analfabete mejuffrouw Soriano. De Las Vegas Weekly heeft een leuk verslag over de dagelijkse bezigheden van een paar mormonen. De alumnilijst van de Barcelona site laat zien wat onze missionarissen eigenlijk thuis noemen.

Similar posts

 • Dr Andreu en z’n toverpillen
  Een man loopt de apotheek binnen en zegt dat z’n keel zeer doet. Zegt de apotheker: “Ik heb wat pillen van
 • Licht aan, niemand thuis
  Pyongyang heeft tien auto’s geproduceerd … en hier is de video. Kim Jong Il laat zijn fansite beheren door Alejandro Cao de
 • Jacobus verovert in onregelmatige afleveringen
  “Eh?! Duh Moâhse koning gaat onze Jaume in zèn reit nemen?!”
 • Terug naar het land
  Volg-de-kale is nog jong maar begint nu als een Engelse trein te lopen: misschien komt het ooit eens een keer aan.
 • Ambtenaren
  De politie in Barcelona doet alleen wat tegen mensen die niet stinken, zich vreedzaam gedragen, en vooral geen problemen willen krijgen.


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *