poques paraules

Voice of America emet programes especials usant solament 1500 paraules. El diccionari d’aquesta secció de l’emissora no conté la paraule dictionary: es anomena word book.

Què dius?

No, no vaig a fer xistes estúpids sobre lloros o les pel·lícules de l’Arnie.

Bé, però només un. Un senyor entra en un bar i diu a l’amo, “si em dónes begudes gratuïtes, tinc alguna cosa per a entretenir als teus clients tota la nit.” “Vale,” diu l’amo. El senyor treu un hàmster de la seva butxaca i ho posa en el piano, on comença a tocar música bellissima amb els peus. “Increïble,” diu l’amo. “Espera,” diu el senyor traient un lloro d’una caixa. Ho posa en la barra, on comença a cantar com el Pavarotti. Als borratxos els encanta, i el senyor es queda tota la nit bevent amb ells. “Escolta,” diu l’amo a les 6 del matí, “vols vendre aquests animals?” “No.” “Doncs, un.” “Et dono el lloro per 30 mil peles.” L’amo li dóna els diners i diu, “Un poc ximple, no, vendre un lloro com aquest per solo 30 mil.” “Tíu,” diu el senyor, “el meu hàmster és ventríloc.” Gràcies a tots i bona nit.

VoA: via Transblawg. Xiste: Theo.

Similar posts

  • ¿Museo de la Felación?
    La Verdad: El Museo de la Gaita Humberto Rodrí­guez ‘Mamada’ está ubicado en la parroquia Santa Lucía. Diccionario normativo galego-castelán: Gaita: …
  • El meu germà no pot mirar un ou
    Brian O’Nolan (“Flann O’Brien”/”Myles na Gopaleen”, *Tyrone, 1911, �Dublin, 1966) va ser un dels escriptors irlandesos més llegits del segle XX.
  • El camell (ii): paraules berbers
    Aberog, abhaw,
  • Sóc gramofonista!
    “Els nens se’l miren amb cara estranya.” Com saber si una caixa conté un tocadiscs o un orguenet.
  • Jan Cremer: Amb bici fins a Jerusalem
    Jan Cremer (†1942) va escriure articles (publicats en forma de cartes) per al Nieuwe Hengelosche Courant sobre un viatge de tornada


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *