Yet another facking neo-Gothic historical thriller set in Barcelona

En plena disputa per les obres de l’AVE, que amenacen amb danyar l’estructura de la Sagrada Família, Manuel Otaño, un sacerdot jesuïta que treballa al Vaticà, torna a Barcelona per a supervisar les obres del projecte més ambiciós d’Antoni Gaudí. Aviat es veurà embolicat en una intriga que girarà entorn d’un manuscrit oposat que podria revelar tota la veritat sobre la Sagrada Família, el poder del papa Benet XVI per a canonitzar a Gaudí, un ancià anomenat Valera que amenaça en sabotejar les obres de l’AVE, i una enigmàtica arquitecta d’ulls verds que se sent atreta pel jesuïta.” If it has a large gloomy picture of pointy-arched masonry on the cover, envoys will be despatched to rid us all of this troublesome Panamian Welshman. Don’t they have any ruinous buildings over there they can write about? Can’t we carpet bomb them so they have?

Similar posts


Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *